Log ind

INVESTERINGSSTRATEGI

Handelsbeskeder om køb og salg til abonnenter udsendes på SMS og mail

Med et abonnement på ”Trader” får du mindst 5-7 aktietips på SMS og mail om måneden. Vores mission er at give gode råd til at sikre formuetilvækst til vores læsere, samtidig med, at der ikke tages unødigt store risici. Vi har derfor også en meget selektiv tilgang, hvilke aktier der overhovedet indgår i vores overvejelser. For både køb til Porteføljen og de spekulative køb lægges normalt et meget snævert såkaldt stop loss, som begrænser kurstabet ved et uventet kursfald.

Den forsigtige- og kortsigtedeinvestors investeringsmedie

For den forsigtige: De fleste af disse aktietips vil være køb og salg i vores succesfulde Portefølje, som typisk består af solide og lidt mere langsigtede forsigtige aktiekøb af danske aktier og indeks certifikater. For den kortsigtede spekulative: Nogle handelsbeskeder er mere kortsigtede spekulative aktietips, hvor risikoen er højere, med mulighed for både højere gevinster og større tab.

RISIKO VED INVESTERING

Investering i aktier indebærer en risiko, hvor både gevinster og kurstab er en mulighed. Handelsbeskeder i Trader er baseret på en grundig analyse af de enkelte selskaber, herunder regnskabstal, ledelseskvalitet, selskabsledelse, informationskvalitet og CSR risici. I analyserne indgår også teknisk analyse, handelsmønstre, insiderhandel og registrerede short positioner. Trader giver mulighed for både at vælge forsigtige investeringer og mere spekulative kortsigtede investeringer, hvor risiko er højere.

HISTORISKE AFKAST

Trader udspringer af analysepublikationen Økonomisk Ugebrev Formue, som har eksisteret siden 2013 og leveret aktieanalyser til over 1000 private og halvprofessionelle investorer.

Økonomisk Ugebrevs Portefølje har siden starten givet et afkast på 979 procent i forhold til afkastet på Copenhagen Benchmark på 638 procent og C20 indeks på 340 procent (bemærk at det historiske afkast er baseret på Basisporteføljen, som i 2017 blev lagt sammen med Langers Asset Allocation Portefølje).

Hvem står bag?

Bag Økonomisk Ugebrevs Portefølje står Bruno Japp og Morten W. Langer.

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 25 år, og gennemført interviews med en stor andel af selskabernes ledelser.

Bruno Japp
Morten W. Langer

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.