Log ind

Om Trader

Vi har givet ØU Trader en opfriskning og introducerer vores nye SMS-aktieanalyse og kommentarer, der giver dig mulighed for at få endnu flere værdifulde aktietips direkte på din telefon. Følg med i vores liveopdaterede portefølje.

Få 3-4 SMS’er og mails om ugen der indeholder:

  • Køb og salg i vores porteføljer
  • Vores bedste konkrete købsforslag 
  • 3 ugentlige aktieanalyser og kommentarer fra vores eksperter
Trader henvender sig specielt til nybegyndere og uerfarne investorer, der ønsker et ekstra sikkerhedsnet og professionel inspiration på deres investeringsrejse.

Investeringsstrategi

Handelsbeskeder om køb og salg til abonnenter udsendes på SMS og mail

Med et abonnement på ”Trader” får du 3-4 aktietips på SMS og mail om ugen. Vores mission er at give gode råd til at sikre formuetilvækst til vores læsere, samtidig med, at der ikke tages unødigt store risici. Vi har derfor også en meget selektiv tilgang mht. hvilke aktier, der overhovedet indgår i vores overvejelser. For både køb til Porteføljen og de spekulative køb lægges normalt et meget snævert såkaldt stop loss, som begrænser kurstabet ved et uventet kursfald.

Den forsigtige og kortsigtede investors investeringsmedie

For den forsigtige: De fleste af disse aktietips vil være køb og salg i vores succesfulde Portefølje, som typisk består af solide og lidt mere langsigtede forsigtige aktiekøb af danske aktier og indeks certifikater. For den kortsigtede spekulative: Nogle handelsbeskeder er mere kortsigtede spekulative aktietips, hvor risikoen er højere, med mulighed for både højere gevinster og større tab.

Risiko ved investering

Investering i aktier indebærer en risiko, hvor både gevinster og kurstab er en mulighed. Handelsbeskeder i Trader er baseret på en grundig analyse af de enkelte selskaber, herunder regnskabstal, ledelseskvalitet, selskabsledelse, informationskvalitet og CSR risici. I analyserne indgår også teknisk analyse, handelsmønstre, insiderhandel og registrerede short positioner. Trader giver mulighed for både at vælge forsigtige investeringer og mere spekulative kortsigtede investeringer, hvor risiko er højere.

Hvem står bag?

Bag Økonomisk Ugebrevs Portefølje står Morten W. Langer og bag de spekulative tips står Bruno Japp.

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 30 år.

Bruno Japp
Morten W. Langer

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.