Log ind

Velkommen til Traders Aktieskole

Dette indlæg er nummer 1 af 37 i denne serie Trader aktieskole

Velkommen til!

Tusindvis af danskere deltager i dagbladenes aktiespil. Men hovedparten af dem holder sig fra at investere på aktiemarkedet med rigtige penge, fordi de frygter at lide store kurstab på grund af deres manglende viden om aktieverdenen.

Holdningen er yderst fornuftig, fordi de fleste private investorer normalt betaler dyre lærepenge de første år på aktiemarkedet, og det skal man selvfølgelig søge at undgå. 

På den anden side er der blandt private investorer heller ikke særlig stor tilfredshed med den rådgivning om aktier, man får i bankerne. Undtagelsen er, hvis man investerer for mange millioner, for så står bankerne på nakken af hinanden med professionelle investeringsråd og løbende opfølgning, når der skal købes og sælges.

Denne „mandsopdækning“ fra banken er kun et fåtal beskåret. Nemlig dem, bankerne tjener rigtig mange penge på. Da hverken myndigheder eller banker gør noget ud af at uddanne danskerne til at blive bedre aktieinvestorer, står de fleste på bar bund, når de starter med aktier. Det er ærgerligt, fordi aktieinvestering faktisk er sjovt, lærerigt, samfundsgavnligt og oftest økonomisk givtigt, hvis man sætter sig ordentligt ind i tingene og tænker sig om.

Netop derfor har Økonomisk Ugebrevs analytikere samlet deres erfaringer fra mange år på aktiemarkedet for at give dem videre til de mindre erfarne private investorer.


Med Traders aktieskole
 bliver man klædt godt på til at starte på aktiemarkedet, så man kan undgå at betale de dyre lærepenge, som mange af os andre har betalt.

Held og lykke!

Se seneste i samme serieInvestering i aktier – et godt tilbud? >>

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.